CITY ContainersCITY Containers

Met een jaarlijkse productie van meer dan 2000 stuks behoren wij tot de belangrijkste producenten van rolcontainers in Tsjechië. Wij vervaardigen klassieke open, gesloten of speciale City containers.

Een aanzienlijk deel van de productieoutput is bestemd voor de export, met name de containers die zijn gemaakt volgens de Duitse norm DIN 30722 of de Franse norm NF R 17-108. Inmiddels zijn onze containers te zien in 14 Europese landen, overal waar effectieve opslag of transport van grote hoeveelheden materiaal gewenst is. ELKOPLAST CZ-producten zijn succesvol dankzij hun hoge gebruikswaarde en kwaliteit van afwerking.

Door te investeren in moderne productietechnologieën en door het productieproces te rationaliseren, willen we graag bijdragen aan het verhogen van de efficiëntie en betrouwbaarheid van de afvalinzameling op de lange termijn. Ons team van containerontwerpers werkt met recente CAD om gedetailleerde 3D-tekeningen voor u te maken.

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.