ELKOPLAST wordt partner van FEDEREC

ELKOPLAST wordt partner van FEDEREC

We zijn blij om aan te kondigen dat ELKOPLAST, de toonaangevende Tsjechische fabrikant van apparatuur voor de inzameling, sortering, transport en verwerking van afval, een nieuwe partner is geworden van FEDEREC, de Franse organisatie voor recycling. Dit partnerschap is in lijn met onze langetermijnstrategie om de circulaire economie en duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

FEDEREC is de grootste professionele recyclingorganisatie in Frankrijk. Het vertegenwoordigt ruim 1.300 bedrijven die jaarlijks ruim 200 miljoen ton afval inzamelen, sorteren, verwerken en recyclen. FEDEREC biedt haar leden een scala aan diensten aan, zoals advies, opleiding, informatie en ondersteuning. FEDEREC behartigt ook actief de belangen van de recyclingsector op nationaal en Europees niveau.

ELKOPLAST is trots om deel uit te maken van dit prestigieuze en innovatieve netwerk dat bedrijven samenbrengt die onze waarden en visie delen.

Wij geloven dat ons partnerschap met FEDEREC en haar leden ons in staat zal stellen samen te werken om hulpbronnen beter te gebruiken en het milieu te beschermen. We hopen dat ons partnerschap ons wederzijdse voordelen zal opleveren en nieuwe mogelijkheden zal openen voor de ontwikkeling van onze activiteiten.

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.