Overstapstations

Overslagstations dienen om de transportkosten van afval te verlagen door hun volume te verkleinen door middel van verdichting. Ze bestaan uit een trechter, verdichtingseenheid, aanbouwcontainers en een overslagsysteem. Na verdichting wordt het afval afgevoerd naar een verbrandingsinstallatie, recyclinginstallatie of stortplaats.

Het overslagstation is zo ontworpen en gebouwd dat het aan alle normen voldoet en het hoogste niveau van bedrijfsveiligheid garandeert.

Veiligheidselementen zijn onder andere slagbomen, lichtschermen en optische/akoestische waarschuwingen. Het station wordt bediend via het paneel in de controlecabine. Een ander paneel bevindt zich bij de perseenheid en wordt gebruikt voor bediening en onderhoud.

Voor klanten die niet de mogelijkheid hebben om een trechter vanaf een helling te vullen, bieden we een grote "lepel" aan als aanvullende uitrusting voor de perseenheid - de "lepel" blijft op grondniveau totdat hij gevuld is, waarna hij omhoog gaat en kantelt hydraulisch, waarbij het afval in de trechter wordt geleegd.

Fotogallerij

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.