Spill Pallets, Werkplatforms, VatenhoudersSpill Pallets, Werkplatforms, Vatenhouders

Lekpallets en werkplatforms zijn ontworpen om te worden gebruikt onder containers en vaten met olie of chemicaliën in fabrieken, landbouwbedrijven, magazijnen, depots, werkplaatsen, havens, enz. Ze voldoen aan de voorschriften voor de veilige opslag van de meeste gevaarlijke stoffen en zijn bestand tegen corrosieve omgevingen. De pallets en platforms elimineren op efficiënte wijze milieuschade in geval van lekken/morsen. Verwijderbaar rooster zorgt voor eenvoudige reiniging.

De morspallets zijn ontworpen voor langdurige opslag, terwijl de platforms worden gebruikt om gemorst materiaal op te vangen tijdens het manipuleren van de inhoud van de container.

  • hoge weerstand tegen de meeste chemicaliën, oliën, zuren, logen, enz.,
  • UV-gestabiliseerd, bestand tegen weersomstandigheden en mechanische beschadigingen,
  • gemaakt van ecologisch polyethyleen, stabiel in vorm, niet corroderen of etsen,
  • laag gewicht, volledig recyclebaar.

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.