Afzet containersAfzet containers

Positie op de markt

In onze drie productievestigingen produceren we meer dan 2.000 stuks grote containers per jaar, waardoor we een van de toonaangevende fabrikanten zijn, niet alleen in Tsjechië maar in heel Centraal-Europa. Onze klanten zijn niet alleen gemeenten en technische diensten, maar ook grote particuliere bedrijven en internationale ondernemingen die actief zijn in de afvalverwerkingssector, schroot, houtbewerking, bouw en andere bedrijven.

Geografische activiteit

Onze klanten bevinden zich in 14 Europese landen, dus we moeten in staat zijn om te voldoen aan lokale normen en de gewoonten van individuele markten te respecteren. We produceren meestal grootvolume containers volgens de Duitse norm DIN 30722 of de Franse NF R 17-108.

Oplossingen op maat

Dankzij een individuele benadering van klanten leveren wij containers op maat. Afhankelijk van het beoogde doel en de gebruiksintensiteit adviseren wij een passend ontwerp om een geschikte verhouding tussen duurzaamheid, levensduur en redelijke aanschafkosten te bereiken. Voor een beter idee zouden we het standaardontwerp met zijverstevigingen, lichtgewicht versies van hoogwaardig staal of slijtvaste platen voor veeleisende toepassingen (schroot, steengroeven, enz.), stapelbaar of platformontwerp noemen.

Operationele aanpassingen

Om operationeel te kunnen inspelen op de eisen van de klant en de tijd van de eerste regel op de tekening tot aan de definitieve tekeningen, inclusief 3D-modellen en de start van de productie, te verkorten, hebben we aanzienlijke middelen geïnvesteerd in het uitrusten van het ontwerpbureau met een modern CAD-softwaresysteem.

Productie onder controle

We handhaven een hoog kwaliteitsniveau dankzij een uitgebreide en grondige meerfasencontrole van individuele productiefasen. Alles is gestandaardiseerd en bevestigd door onze ISO 9001-certificering. Ondanks de sterke concurrentie worden onze producten dus gepromoot dankzij hun hoge gebruikswaarde en kwaliteit van verwerking in de werkplaats.

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.