Ondergrondse Containers

Door onze containers te plaatsen, kunt u de ruimte van het inzamelpunt beter benutten en tegelijkertijd de esthetische uitstraling en netheid verbeteren. Ze zijn geschikt voor het inzamelen van glas, papier, plastic en gemengd gemeentelijk restafval. Vervaardigd in overeenstemming met EN 13071.

Onze containers kenmerken zich door esthetisch design, functionaliteit, eenvoudige bediening en lange levensduur zonder onderhoud. Hun uiterlijk verstoort de stedenbouwkundige ontwikkeling niet, maar vormt juist een aanvulling daarop.

Geschikte toepassingen zijn ook te vinden in gebieden met langere ophaalafstanden, aangezien een grote capaciteit een verlenging van het laadinterval en een verlaging van de transportkosten mogelijk maakt. Het legen van 1 container duurt 3-4 minuten. Onderste openingssystemen: pedaal, dubbele haak of Kinshofer.

Onze containers zijn gemaakt van staal en ingebed in de grond, beschermd door een externe betonnen silo. Totale volumevariaties zijn 3, 4 en 5 m3. De toegankelijkheid voor geautoriseerde bewoners kan mechanisch, elektronisch of met een chipsleutel worden beperkt. Toegangsgegevens tot de containers kunnen draadloos naar een operatiekamer worden verzonden.

Belangrijkste voordelen

  • een aanzienlijk hogere capaciteit van het inzamelpunt, alle containercapaciteit wordt ondergronds verplaatst,
  • verlaging van de ophaalfrequentie, wat leidt tot lagere kosten en minder negatieve effecten op het milieu (minder CO2-uitstoot, minder lawaai en verkeer),
  • al het afval wordt onder het maaiveld opgeslagen met een lagere en stabielere temperatuur, waardoor de afbraak van afval en geurvermindering worden vertraagd,
  • afval wordt opgeslagen tot een hoogte van 2,7 m, wat resulteert in een betere verdichting door het eigen gewicht,
  • vermindering van vandalisme en de mogelijkheid om afval opnieuw in te zamelen, incl. toegang van dieren,
  • esthetisch uiterlijk en netheid van het inzamelpunt dat niet overloopt van afval,
  • toegangsbeperking met een kaart (optie),
  • vulbewaking op afstand (optie).

Delen van de ondergrondse container

Platform

Het platform van 1600 x 1600 mm vormt een voetgangersgedeelte van de container. De oppervlaktebehandeling kan worden betegeld, gegalvaniseerd 4/6 mm staal met een structuur om de hechting of een ander oppervlak te verbeteren.

Interne verwijderbare container

Als scheiding in één container nodig is, kan de interne ruimte worden verdeeld in 2 of 3 kamers. De hoge duurzaamheid en lange levensduur wordt gegarandeerd door thermisch verzinkte platen van 3 mm.

Betonnen silo

Een robuuste 5 ton gietvorm van waterdicht beton beschermt de container tegen de druk van de omringende aarde en grondwater die tot overstroming van de container kunnen leiden.

Bescherming tegen vallen in de buitensilo

Beschermt bedienend personeel en burgers tegen vallen in de buitensilo. Klanten kunnen kiezen uit een veiligheidsvloer, dubbele klep of wandbehuizing.

Pijler

Pijler – een zichtbaar, bovengronds gedeelte van de container. Oppervlaktebehandeling bestaat uit een poedercoating met anti-graffiti laag voor het eenvoudig verwijderen van verf en stickers. De eenvoudige UNO zuil is uitgevoerd in de maten S, M en L. De DUO dubbele zuilen voor selectieve inzameling in één container zijn er in de maten S en M. Grotere zuilen maken het gebruik van grotere inlaatopeningen voor groter afval mogelijk. De bovenkanten van de pijlers zijn voorzien van hefsysteembevestigingen van het type 1/2/3 haken of Kinshofer.

Type Inhoud (m3) Lengte (mm) Breedte (mm) Hoogte (mm)
3 m3 3,0 1600 1600 2910
4 m3 4,0 1600 1600 3410
5 m3 5,0 1600 1600 3980


 
 

Fotogallerij

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.