Portaal containersPortaal containers

Skipcontainers zijn bedoeld voor het vervoeren en opslaan van gemeentelijk en industrieel afval. Door verschillende speciale aanpassingen kunnen de containers voor andere doeleinden worden gebruikt (manipulatie met kraan op bouwplaatsen, mobiele opslagunits, enz.).

Containers worden geleverd in verschillende stijlen, afhankelijk van het vereiste gebruik. Ze worden gemanoeuvreerd door de armcontainerwagen. Containers zijn gecoat met corrosiewerende verf en hoogwaardige topverf in elke gewenste kleur. Geselecteerde typen kunnen worden vervaardigd in een thermisch verzinkte uitvoering.

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.