Mobiele dieselbrandstoftanksMobiele dieselbrandstoftanks

ELKOPLAST-dieselolietanks worden gebruikt voor de veilige opslag en gecontroleerde afgifte van dieselolie en eventueel andere aardolieproducten. Ze zijn bedoeld voor alle bedrijven die lokale dieselolie willen bijvullen tegen groothandelsprijzen (vervoerders, landbouwers, bosbouwbedrijven, industriële ondernemingen, enz.). Ze zijn ook verkrijgbaar in biodiesel- en AdBlue-versie.

FDC-dieselolietanks hebben een dubbele behuizing. De buitenste behuizing dient als noodtank (reservoir) en kan 110% van de inhoud van de binnentank bevatten. Ze staan niet stevig in de grond en hebben daarom geen bouwvergunning nodig. Ze zijn gemaakt van UV-bestendig polyethyleen en bieden een lange levensduur en corrosiebestendigheid. De naadloze productietechnologie elimineert het risico van tankbreuk en laslekkage. Alle tanks voldoen aan de sanitaire normen voor opslag van brandbare stoffen van klasse III met een vlampunt boven 55°C en zijn gecertificeerd volgens de norm EN13341. Ze zijn voorzien van een afsluitbare machinekamer met geïntegreerde doseerapparatuur voor een gemakkelijke bediening, inclusief automatische tuit die bescherming biedt tegen overlopen.

Waarom zou u een dieselolietank van ons moeten krijgen? ELKOPLAST kunststof dieselbrandstoftank biedt u vele voordelen:

  • bespaart u tijd: dieselbrandstof is altijd beschikbaar, direct bij u op locatie,
  • bespaart u geld: u betaalt minder voor diesel door groot in te kopen,
  • biedt mogelijkheid om het brandstofverbruik te regelen,
  • is lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar,
  • is corrosievrij, UV-bestendig en vereist geen verflaag,
  • niet stevig met de grond is verbonden en daarom geen bouwvergunning nodig heeft,
  • de binnentank is uit één stuk gemaakt, er zitten geen lasnaden of naden op,
  • doseerapparatuur is veilig opgeborgen in een afsluitbare machinekamer,
  • biedt de mogelijkheid van gecontroleerde toegang voor meerdere gebruikers.

Garantie: 10 jaar op de kunststof tank, 1 jaar op de tap- en overige apparatuur (elektrisch/elektronisch), tenzij anders vermeld.

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.