Ondergrondse TanksOndergrondse Tanks

De NEPTUN ondergrondse tanks vertegenwoordigen een beproefde methode voor regen- en afvalwaterbeheer. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen door middel van rotatiegieten. Als ze ondergronds worden geïnstalleerd, hoeven ze niet in beton te worden ingebed, wat de installatiekosten aanzienlijk verlaagt. Ze kunnen worden geïnstalleerd in zand, grind en klei. Alle tanks zijn volledig zelfdragend en hun geribbelde ontwerp zorgt voor uitzonderlijke sterkte.

Voordelen van polyethyleen in vergelijking met andere materialen

  • eenvoudige installatie door het lage gewicht van de tank,
  • eenvoudig onderhoud - PE is gemakkelijk schoon te maken omdat er niets aan blijft plakken,
  • de wortels kunnen niet door polyethyleen breken,
  • Roestvrij,
  • in vergelijking met PP behouden PE-tanks hun mechanische prestaties beter bij lage temperaturen (ze worden niet breekbaar en breken dus niet).

Deze kenmerken resulteren in een lange levensduur en storingsvrije werking.

Sollicitatie

Regenwater collectoren

Waarom geen gebruik maken van het gratis water? Het kan u tot 50% besparen op uw huishoudelijk waterverbruik! De waterprijs stijgt tegenwoordig voortdurend. Het gebruik van regenwater is een belangrijke methode om de exploitatiekosten van eengezinswoningen en recreatieve gebouwen te verlagen. Het kan worden gebruikt voor het besproeien van de tuin, het wassen van auto's, het doorspoelen van het toilet of het wassen van kleding (het leidingwater en de drinkwaterdistributiesystemen zijn gescheiden). U kunt tot 50% besparen op het huishoudelijk waterverbruik. Bovendien is het regenwater "zacht", het veroorzaakt dus geen kalkaanslag op de leidingen en apparatuur en vermindert ook het wasmiddelverbruik.

Septische tanks

Drainless tanks met afsluitbaar deksel op de inlaatopening worden gebruikt voor het opvangen van afvalwater, dat later wordt opgevangen en afgevoerd door gemeentelijke rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.