Watermeterschacht 100/140

Watermeterschacht inclusief treden en deksel. De schachtconstructie is volledig zelfdragend en vereist geen betonstorting. Het enige wat u hoeft te doen is hem op een compacte ondergrond te plaatsen en deze af te dekken met gesorteerde grond (geen scherpe stenen of andere voorwerpen). Hierdoor zullen de bouwkosten aanzienlijk worden verlaagd.

De as is gemaakt van PE-materiaal van de eerste kwaliteit door rotatiegieten. De constructie heeft geen lasnaden en we gebruiken geen gerecycled materiaal bij de productie. Onze schachten verslechteren niet door de jaren heen.

Er wordt tevens een beloopbare veiligheidsafdekking op maaiveldniveau (flens + deksel) meegeleverd.

Voordelen:

  • rotatiegieten en zonder naden, dus geen risico op scheuren
  • sterkte door volledige horizontale ribbels
  • antislip composiettrappen zorgen voor een veel hogere veiligheid vergeleken met conventionele geïntegreerde trappen van PE.
Type Diameter  Hoogte  Gewicht
Watermeteras 100/140 1140 mm 1537 mm 65 kg

 

Fotogallerij

Marc van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Max van Turenhout
Neem contact op met onze verkoper!

Heeft u een vraag over het product?

Uw persoonlijke informatie die via dit formulier wordt verzonden, dient alleen om uw verzoek te behandelen. Privacybeleid: bescherming van persoonsgegevens

Privacy- en cookie-instellingen

Door akkoord te gaan met het delen van gegevens, verstrekt u ons de informatie die we nodig hebben voor verbetering, analyse en marketing op deze websites. Ook ga je akkoord met het doorgeven van gegevens aan derden en buiten de EU. Wij verklaren dat de door u verstrekte gegevens beveiligd zijn tegen misbruik.